2 vienetai | prancūziški rageliai (vakarykščiai) | |
15 gramų | migdolai (drožlės) | |
Sirupui: | ||
40 litrų | vanduo | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | brendis | |
Įdarui: | ||
30 gramų | cukrus | |
30 gramų | migdolai | |
1 žiupsnelis | druska | |
30 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdine spurga
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Spurgos kitaip
- Tobulosios mielinės spurgos
- Karamelinis keskiukas
- Šokoladainis
- Bulka su šokolado įdaru
- Saldieji keksiukai
- Alinos keksiukai
- Tiramisu
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Pyragėliai su žuvimi
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Žagarėliai
- Bananiniai keksiukai
- Dieviški eklerai
- Greitas sausaininis pyragas
- Varškiniai keksiukai
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Bandelės su grybais
Prancūziški rageliai su migdolais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Prancūziški rageliai, vakarykščiai,
2 vienetai -
Migdolai, drožlės,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
40 litrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Brendis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
30 gramų -
Migdolai,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.
Komentarai (4)
-
Gintautas
2016-01-31 16:11
Manyciau kad saukstas cukraus ir saukstas brendzio tiokiam kiekiu vandens (40 litru ) yra per daug :-) :-) :-) :-)