Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Velykinis paršiukas
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių apkepas
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Migdoliniai kotletėliai
- Cepelinai su mėsa
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Naminiai bulvių traškučiai
- Žemaičių blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvių casserole
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Bulvių patiekalas
- Bulvių vėdarai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai