50 gramų | kiaulienos šoninė |
50 gramų | svogūnai |
120 gramų | pupelės (konservuotos, nuvarvintos) |
100 gramų | nacho kukurūzų traškučiai |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos |
200 gramų | santa maria taco padažo |
20 vienetų | putpelės kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
šiek tiek | laiškiniai česnakai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Mėsos duona
- Skanėstas "Vitaminai"
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Silkės užkandėlė
- Pingviniukai
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Lietuviški "sushiai"
- Skrebučiai su užtepėle
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Baltoji trobelė
- Sultingas Kebabas
- Užtepėlė su krabais
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiaulienos šoninė,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų -
Pupelės, konservuotos, nuvarvintos,
120 gramų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
100 gramų -
Aitrioji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
SANTA MARIA TACO padažo,
200 gramų -
Putpelės kiaušiniai,
20 vienetų - Juodieji pipirai, grūsti
- Laiškiniai česnakai
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šoninės gabalėlius paskrudinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią tyrelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kiaušinius pakepkite iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.