500 mililitrų | vanduo |
500 gramų | rūgštynės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdyti pomidorai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Agurkų mišrainė
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Paprikia su medum
- Rauginti agurkai
- Marinuotos voveraitės
- Skanusis daržovių šašlykas
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuotos rūgštynės
- Marinuoti pomidorai
- Konservuoti pomidorai
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Marinuoti agurkai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
Rūgštynės žiemai
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
500 mililitrų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių kotelius nupjaukite. Stambiai supjaustytus lapus sudėkite į stiklainius. Užpilkite virintu vandeniu su druska. Stebėkite, kad vanduo patektų visame stiklainyje, jei yra oro - pakratykite. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Komentarai (4)
-
Ramute
2019-06-07 16:54
O as nuplaunu, supjaustau, ypilu vandens, nereikia,kad apsemtu, nes vandens dar atsiranda nuo ruskyniu . dedu ant ugnies puoda, uzverda, kelias minutes ir sudedu y stiklainius. Pries dedant y puoda, dedu druskos, bet ne daug, kad nebutu surios. As dedu pagal savo skony.Uzdarau uzsukamais dangteliais ir geriausiai stovi.
-
as
2019-06-03 21:28
geriausias budas-saldymas!
-
Irina
2016-07-20 11:43
Aciu uz recepta