2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Naminis varškės sūris
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Persikai įdarytį triušiena
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Šokoladiniai vaisiai
- Įdaryti obuoliai
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Silkės užtepėlė
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Silkės pataluos vyniotinis
- Valentino sumuštinukai
- Sūri širdelė
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Tortilijų tortukas su tunu
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!