Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.

Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Naminė pica
-
Bulvytės fri
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė su paprikomis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Buritos (burritos)
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Krevetės šoninės patale
Žuvies kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...