Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maki suši
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Silkė su svogunais marinate
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Vaisių desertas su brendžiu
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Kepti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Helovyno voriukai
- Kepti pomidorai su įdaru
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Mini sumuštinukai
- SPELTOS pica
- Keptos krevetės
- Gaspadoriaus užkanda
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Tradicinė silkė
Žuvies kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...