Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.

Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Pica
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Velykiniai viščiukai
-
Paprastas burgeris
-
Brusketa
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Zombių akytės
-
Vėrinukai
-
Kepenų paštetas
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Silkė su svogunais marinate
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Duona su įdaru
Žuvies kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...