Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žuvis |
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Įdaryti obuoliai
-
Vištienos drebučiai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Duonos "suši"
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Įdaryti agurkėliai
-
Pakora
-
Paprastas burgeris
-
Hamburgeris
-
Grybų užtepelė
-
Kepti kiaušiniai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Šventiniai krepšeliai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Skanios "Bačkutės"
-
Karaimų kibinai
Žuvies kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
