1 kilogramas | žuvis |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijų suktinukai
- Lavašo sumuštiniai
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Vėrinukai su kumpiu
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Lenkiškai virti vėžiai
- Mini picos su majonezu
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Silkė su daržovėmis
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kepenų paštetas
- Keptų paprikų užkandis
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Šokoladiniai vaisiai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Žuvies kukuliai
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.