
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užklota pica
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Kiaušinienė
-
Silkės užkandėlė
-
Brokoliai tešloje
-
Užtepėlė su tunu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Galva
-
Japoniški suktinukai
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...