
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio suktinukai
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Naminiai traskuciai
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Įdaryti pomidorai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Žiemos skanumynas
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Padažas su avokadais
-
Naminė pica
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Keptas sūris
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Naminė pica su faršu
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...