
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mocarelos užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Sūrio rutuliukai
-
Stebuklingas omletas
-
Pikantiškos sraigės
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Brokoliai tešloje
-
Silkė su svogunais marinate
-
Uždara pica
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Obuoliai su varške
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kūčiukai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...