Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žirniai (švieži) |
| 150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Pikantiškos morkytės
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Kepti svogūno žiedai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Krevetės
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Krevetės patale
-
Brokoliai tešloje
-
Omletas su sūriu
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Salotos „Antikvaras“
-
Obuoliai tešloje
-
Sūrio kroketai
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
