
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užkandis
-
Karališkos krevetės
-
"Firminė" bulvytė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Užkandukai
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Čeburekai su grybais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Pikantiškos sraigės
-
Sūrio lazdelės
-
Lavašo sumuštiniai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Daržovių miksas "Vasara"
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...