Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Buritos (burritos)
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Maltinukai drebučiuose
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Marinuota skumbrė
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Pica su jūros gėrybėmis
- Įdaryti pievagrybiai
- Tradicinė silkė
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Šventiniai sumuštiniai
- Keptas kiaušinis sūrių patale
- Šokoladinės braškės
- Omletas su daržovėmis
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Fondiu iš moliūgo
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...