
Žemaitiškas šiupinys
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės galva |
1 vienetas | kiaulės kojos |
1 vienetas | kiauliena (uodega) |
1 vienetas | morkos |
350 gramų | miežiai (kruopos) |
350 gramų | žirniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vabaliukai
-
Pica
-
Ispanijos omletas
-
Grybų užtepelė
-
Silkė su paprikomis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Buritos (burritos)
-
Lietuviški "sushiai"
-
Olandiška silkė
-
Šaltiena
-
Pikantiški migdolai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Mini sumuštinukai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Padažas su avokadais
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Piciukai
-
Cukinijos lazdeles
-
Pomidorai su sūriu
Žemaitiškas šiupinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės galva,
800 gramų -
Kiaulės kojos,
1 vienetas -
Kiauliena, uodega,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Miežiai, kruopos,
350 gramų -
Žirniai,
350 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2009-01-15 12:14
%-) yra skanesniu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...