Žemaitiškas šiupinys
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės galva |
1 vienetas | kiaulės kojos |
1 vienetas | kiauliena (uodega) |
1 vienetas | morkos |
350 gramų | miežiai (kruopos) |
350 gramų | žirniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Silkė pataluose su džiovintais grybais
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Krekerių užkandėlė
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Šokoladinės braškės
- Vištienos vyniotinis
- Pica
- Bulvytės fri
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Vegetariškos picutės
- Silkė su morkomis
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Įdaryti pievagrybiai
- Piciukai
- Avokadų laiveliai grilyje
- Vaisių vėrinukai
Žemaitiškas šiupinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės galva,
800 gramų -
Kiaulės kojos,
1 vienetas -
Kiauliena, uodega,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Miežiai, kruopos,
350 gramų -
Žirniai,
350 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2009-01-15 12:14
%-) yra skanesniu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...