
Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | salotos (lapeliai) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos spurgos
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Galva
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Vaisių vėrinukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Aluje virti vėžiai
-
Apkeptas sūris
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Sulekta Speltos pica
-
Stebuklingas omletas
-
Cukinijos lazdeles
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Mažos sūrio picos
-
Duonos riekutės tešloje
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...