
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Kepti kiaušiniai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Kibinai
-
Pingviniukai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Keptos krevetės
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Pikantiškos morkytės
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Pusryčiai "Dopingas"
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...