
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Silkė patale
-
Silkė pataluose
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Kepta duona su padažu
-
Cukinijų užkanda
-
Avokado užtepėlė
-
Aitri kepta šoninė
-
Vaisių vėrinukai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Stebuklingas omletas
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Naminė pica
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Aštrus krevečių užkandis
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...