Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Žemaičių blynai su grybais
- Vištienos tortas
- Švilpikai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Vėrinukai su kumpiu
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Įdaryti piepagrybiai
- Pica su jūros gėrybėmis
- Pyragėliai su kmynais
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Baklažanų ir sūrio užkandėlė
- Tortilijų suktinukai
- Dešrelės spiralėje
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Užkandėlė su šonine
- Aluje virti vėžiai
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...