
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Olivijos omletas
-
Kepta duona
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Valgomos „Musmirės“
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Užkandukai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Keptas varškės sūris
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Vištienos sandvičiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bananų pica
-
Sumuštiniai su sūriu
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...