Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
| 1 stiklinė | majonezas |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Sūrių užkandelė
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Sulekta Speltos pica
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Įdarytos bulvės
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Bulvytės fri
-
Silkės ruletai
-
Pica
-
Vasaros ežiukas
-
Boružėlės
-
Bulvės daniškai
-
Šaltiena
-
Įdaryti vištiena pomidorai
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
