Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
| 1 stiklinė | majonezas |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio piršteliai
-
Dinos sumuštinukai
-
Paprastas burgeris
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Uždara pica
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Virtinukai su grybais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Dešriukai
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
