
Varškinis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | sausainiai |
400 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški pusryčiai
-
Karamelinės lazdelės
-
Gaivus desertas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Sveikuolių ledai
-
Tinginių tinginys
-
Gaivus užkandėlis
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Obuolių tortas su varške
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Glazūruota varškė
-
Varškės ledai
-
Vasariškas želė desertas
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Vaisių salotos
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
Varškinis tinginys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
400 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Razinos,
100 gramų
Gaminimo eiga:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai