
Varškinis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | sausainiai |
400 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avietinė pasaka
-
Saldus užkandis
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Varškės sūris su žele
-
Gaivus varškės desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Vaisių salotos
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Pyragėliai su kremu
-
Desertinis tortas
-
Grietinėlės ledai
-
Gaivus desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Tortas su uogienės padažu
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Gaivus desertas
Varškinis tinginys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
400 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...