Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Toks paprastas receptas! Pagaminkite savo traškius sausainius „vamzdeliai“ vos per 15 minučių. Tam prireiks vos 4 ingredientų. Toks paprastas receptas! Pagaminkite savo traškius sausainius „vamzdeliai“ vos per 15 minučių. Tam prireiks vos 4 ingredientų. MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 stiklinės cukrus
3 stiklinės miltai
3 vienetai kiaušinių baltymais
75 gramai sviestas (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltymus išplakite iki standžių putų, vėliau sumažinę mikserio greitį, palaipsniui berkite cukrų. Sumažinę greitį iki minimumo, berkite miltus ir įpilkite ištirpintą sviestą. Nesijaudinkite, jeigu baltymas pridedant ingredientus, nusės- taip turi būti. Tešla turi būti pastos konsistencijos.
2.
Orkaitę įkaitinkite iki 1900 C laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardą.
3.
Po 1 šaukštelį tešlos dėkite ant skardos, šaukštelio apačia sukamaisiais judesiais, pradėję nuo vidurio, paskleiskite tešlą iki plonu diskų. Jeigu norite, įdėkite ištirpintą šokoladą į konditerinį maišelį ir ant diskų pavaizduokite ornamentą. Arba šį žingsnį atlikite, kai išimti iš orkaitės sausainiai sukietės. Man išeina 4-5 diskai, priklausomai nuo to, kiek tešlos telpa į šaukštelį. Svarbiausia plonai praskleisti ir palikti tarpus tarp diskų.
4.
Kepkite 5-7 min., iki tol kol apskritimo išorėje pamatysite švelnų parudavimą. Išėmę iš orkaitės greitai susukite paplotėlius į vamzdelius. Sausainiai gali būti saugomi keletą savaičių sandariai uždarytame konteineryje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Toks paprastas receptas! Pagaminkite savo traškius sausainius „vamzdeliai“ vos per 15 minučių. Tam prireiks vos 4 ingredientų. MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Baltymus išplakite iki standžių putų, vėliau sumažinę mikserio greitį, palaipsniui berkite cukrų. Sumažinę greitį iki minimumo, berkite miltus ir įpilkite ištirpintą sviestą. Nesijaudinkite, jeigu baltymas pridedant ingredientus, nusės- taip turi būti. Tešla turi būti pastos konsistencijos.

  2. Orkaitę įkaitinkite iki 1900 C laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardą.

  3. Po 1 šaukštelį tešlos dėkite ant skardos, šaukštelio apačia sukamaisiais judesiais, pradėję nuo vidurio, paskleiskite tešlą iki plonu diskų. Jeigu norite, įdėkite ištirpintą šokoladą į konditerinį maišelį ir ant diskų pavaizduokite ornamentą. Arba šį žingsnį atlikite, kai išimti iš orkaitės sausainiai sukietės. Man išeina 4-5 diskai, priklausomai nuo to, kiek tešlos telpa į šaukštelį. Svarbiausia plonai praskleisti ir palikti tarpus tarp diskų.

  4. Kepkite 5-7 min., iki tol kol apskritimo išorėje pamatysite švelnų parudavimą. Išėmę iš orkaitės greitai susukite paplotėlius į vamzdelius. Sausainiai gali būti saugomi keletą savaičių sandariai uždarytame konteineryje.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų