200 gramų | sviestas (minkštas) |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdinės dėžutės
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Kokosiniai sausainiai su šokoladu
- Paprasti sausainukai
- Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
- Mėlynių žvaigždutės
- Sausainiai "Riešutiniai"
- Paukščiukai
- Gardžios duonos lazdelės
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Sūrinukai
- Sausainiai su varške ir cinamonu
- Krekeriai
- Šokoladiniai biskvitai
- Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
- Sausainiukai-pumpačiukai
- Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
- Sausainiai
- Naminiai riestainiukai
Sausainiukai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, minkštas,
200 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Kepimo milteliai
-
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ir išsukame, sudedame kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir kokoso drožles. Į masę supilame miltus išmaišome, masė turi gautis tokia, kad galėtum paimti į rankas ir nekibtų (bet turi būti minkšta) paskui paimame po mažutį gabalėlį ir susukame rutuliukus, tuos rutuliukus dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę, 15 min., jau iškeptus rutuliukus apipilame su šokoladu (kurį galite patys pasidaryti, t.y. ištrintas kiaušinio baltymas, cukraus pudra ir kakava) ant viršaus dar pabarstome drožlių. Skanaus.
Komentarai (9)
-
zivile
2011-06-03 12:41
Atrodo labai skaniai,o jų negalima kartais dėti į sausainių formeles?
-
kamile
2011-02-13 10:11
atrodo skanus :super:
-
irina
2010-02-17 16:48
jo jei neperkepsi minksti...
-
Augė
2010-02-13 15:01
Reiktų išbandyti.;).O jie minkšti? :-D
-
o
2009-11-05 09:14
REIKIA ISBANDYT,NEBLOGAI ATRODO
-
irina
2009-06-15 12:05
Aciu ;-)
-
Ruge
2009-06-14 11:22
liux :-) :super: :super: :super: