
Vamzdeliai su avietėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
200 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
3 valgomieji šaukštai | rūgpienis (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
5 valgomieji šaukštai | aviečių uogienės | |
Aptepimui: | ||
30 gramų | šokoladas | |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% | |
Papuošimui: | ||
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą gerai išsukti su kiaušiniais, rūgpieniu ir druska. Berti miltus ir minkyti tešlą. Palikti šaltai apie 1 valandą. Kočioti, pjaustyti norimos formos sausainius, dėti tirštos uogienės įdaro ir sukti vamzdelius.
2.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki pagels.
3.
Šokoladą trumpai pašildyti su grietinėle, išmaišyti ir tepti sausainius. Puošti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainukai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Skanūs sausainėliai
-
Florentinai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Švilpukai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Sezamo sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Voveraitės
-
Sausainiai su obuoliais
-
Kūčiukai
-
Aguoniniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Sausainiai spalvoti
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Sausainiai
-
Meduolinė karieta
Vamzdeliai su avietėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rūgpienis, Ilzenbergo dvaro ūkis,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis
-
aviečių uogienė,
5 valgomieji šaukštai
-
Šokoladas,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas
-
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas
Rima
Gaminimo eiga:
Sviestą gerai išsukti su kiaušiniais, rūgpieniu ir druska. Berti miltus ir minkyti tešlą. Palikti šaltai apie 1 valandą. Kočioti, pjaustyti norimos formos sausainius, dėti tirštos uogienės įdaro ir sukti vamzdelius.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki pagels.
Šokoladą trumpai pašildyti su grietinėle, išmaišyti ir tepti sausainius. Puošti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...