
Plikyti sausainiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
125 mililitrai | pienas |
125 mililitrai | vanduo |
100 gramų | sviestas |
40 gramų | cukrus |
šiek tiek | perlinio cukraus ((pabarstymui) ) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, užvirti ir maišyti, kol sviestas ištirps. Suberti miltus ir kaitinti maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių.
2.
Tešlą sudėti į dubenį ir po vieną įmaišyti kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa.
3.
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspausti apie šešiasdešimt 3,5 cm skersmens sausainių, juos pabarstyti perliniu cukrumi. Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Žiedeliai
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Skanūs sausainėliai
-
Meduolis su razinomis
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Vaikystės skarelės
-
Paprasti sausainukai
-
„Paršiukai“
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Kūčiukai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Imbieriniai sausainukai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Mini raguoliai
-
Mini sausainėliai
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Trapūs žagarėliai
-
Avižiniai sausainiai
Plikyti sausainiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
125 mililitrai -
Vanduo,
125 mililitrai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
40 gramų - Perlinis cukrus , (pabarstymui)
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, užvirti ir maišyti, kol sviestas ištirps. Suberti miltus ir kaitinti maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių.
Tešlą sudėti į dubenį ir po vieną įmaišyti kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa.
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspausti apie šešiasdešimt 3,5 cm skersmens sausainių, juos pabarstyti perliniu cukrumi. Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (7)
-
alina ki
2019-05-19 12:00
puikus!
-
Aistė
2015-12-27 18:37
Tikrai geras receptas. Jokių ypatingų ingredientų nereikia o skonis kaip parduotuvinių
-
batas
2015-11-22 16:35
labai skanu!!!! :D
-
karolina
2015-09-05 19:24
Laaabai skanu!
-
dovisgaming
2015-08-17 17:40
Puiku ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...