
Varlių šlaunelės grietineje
INGREDIENTAI:
100 gramų | varlių šlaunelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
2 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai užraugti agurkai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sūrio suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Daržovių užkandėlė
-
Silkė su burokėliais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Šaltiena su vištiena
-
Silkės užkandelė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Piciukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
"Firminė" bulvytė
Varlių šlaunelės grietineje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varlių šlaunelės,
100 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
fui
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis :bloga: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...