
Varlių šlaunelės grietineje
INGREDIENTAI:
100 gramų | varlių šlaunelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
2 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Mumijos
-
Pingviniukai
-
Greitas užkandis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Seniai besmegeniai
-
Pica studentiška
-
Omletas
-
Dešrelės spiralėje
-
Sumuštinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Sūrio piršteliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Silkė patale
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Varlių šlaunelės grietineje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varlių šlaunelės,
100 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
fui
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis :bloga: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...