Varlių šlaunelės grietineje
INGREDIENTAI:
100 gramų | varlių šlaunelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
2 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Pupelės pomidorų padaže
- Silkė patale
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Bulvių kamuoliukai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Sūrio lazdelės
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Vištienos tortas
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Marinuota silkė su paprika
- Tuno pica
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Stebuklingas omletas
- Naminis lavašas
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Keksiukiniai pusryčiai
Varlių šlaunelės grietineje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Varlių šlaunelės,
100 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
fui
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis :bloga: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...