
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Kiaušinis avokade
-
Silkutė su cinamonu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kepenelių vyniotinis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Meilės pica su Spelta
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Silkė su plakta grietine
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skanūs vafliai su įdaru
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...