
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Ežiukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Marinuota silkės filė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sūri širdelė
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...