Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 kilogramas | jūros lydeka |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 stiklinė | krienai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Obuoliai tešloje
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Faršo vyniotinis
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Vytintos stintos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Omleto keksiukai
-
Vėrinukai
-
Bulvės daniškai
-
Sūrių užkandelė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Švilpikai
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
