
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešriukai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Silkės užkandėlė
-
Krevetės patale
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Keptos krevetės
-
Duonos riekutės tešloje
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Įdarytos bulvės
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...