Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuoti kiaušiniai
- Kiaušinienė
- Kepti pomidorai su įdaru
- Varškės sūris su kmynais
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Kumpio suktinukai
- Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
- Kaimiškas sumuštinis
- Kepenėlių tortas
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Saldus užkandis
- Gėlytės
- VILIUKO sumuštiniai
- Lavašo sumuštiniai
- Karštos bandelės
- Kibinai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Apelsinai su ridikėliais
- Bandelės su kumpio įdaru
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...