2 stiklinės | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
6 gramai | aliejaus |
250 mililitrų | kefyras |
1.5 stiklinės | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
Tada miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir gautą masę sudėti į teštą ir viską gerai išmaišyti.
Tešlą pdalinti pusiau ir į vieną dalį įdėti kakavos ir gražiai išmaišyti.
Abi dalis nuosekliai išmaišyti, bet kad gautūsi raštai.
Pagal nuožiūrą galima barstyti pabarstukų.
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velniški keksiukai su ganašo kremu
- Gardučiai keksiukai
- Citrininė gaiva
- Keksiukai – saldukai
- Spanguolių keksiukai
- Minkšti morkų keksiukai
- Keksiukai su riešutais
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Manų kruopų keksas
- Kefyro keksiukai su moliūgais
- Varškės keksas
- Tradicinis keksas
- Kefyriniai keksiukai
- Avižiniai moliūgų keksiukai
- Keksiukai su spanguolėmis
- Imbieriniai keksiukai
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Šokoladinis keksas su kriaušėmis
- Keksiukai su kefyru
- Varškiniai keksiukai
Šokoladinai keksiukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 gramai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kakava,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, aliejų ir išmaišyti.
Tada miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir gautą masę sudėti į teštą ir viską gerai išmaišyti.
Tešlą pdalinti pusiau ir į vieną dalį įdėti kakavos ir gražiai išmaišyti.
Abi dalis nuosekliai išmaišyti, bet kad gautūsi raštai.Kepti 180 laipsnių iškaitintoje orkaitėje, 25-35 minutes.
Pagal nuožiūrą galima barstyti pabarstukų.Išeis 30 porcijų, žiūrint kiek bus dedama tešlos į formeles.
Skanaus! :)
Komentarai (3)
-
Agnė
2014-06-07 22:06
Labai labai skanūs išėjo!