
Vafliukai su kremu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | kiaušiniai | |
200 gramų | cukrus | |
200 gramų | margarinas | |
250 gramų | miltai | |
Kremui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% (plakta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, supilti išlydytą margariną, cukrų ir įmušti kiaušinius. Viską sumaišyti, suberti miltus (turi gautis kreminė konsistencija). Kepti vaflinėje ir susukti kūgio formos vamzdelius. Vidų užpildyti plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti vafliai
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Vafliukai
-
Amerikietiški vafliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sezamo gardumynas
-
Vafliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Senoviniai vafliai
-
Šventiniai vafliukai
-
Jogurtiniai vafliai
-
Belgiški vafliai
-
Sezaminis gardėsis
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Vaflinis pyragas
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vafliniai krepšeliai
-
Naminiai vafliai
-
Vafliai su bananais
Vafliukai su kremu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Margarinas,
200 gramų -
Miltai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%, plakta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, supilti išlydytą margariną, cukrų ir įmušti kiaušinius. Viską sumaišyti, suberti miltus (turi gautis kreminė konsistencija). Kepti vaflinėje ir susukti kūgio formos vamzdelius. Vidų užpildyti plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rasa
2017-09-08 16:52
..as tai uzspringau
-
renata
2015-01-24 01:00
Nu bet ir paraseinesamonią kiausinius isplakti su cukrum pilti margarina o paskui vėl cukrų kiaušinius jei rasai tai žiūrėk ką rašai.
-
Dainius
2014-03-15 01:36
Dainius labai megsta ryti vafliukus galit jam kept ir kept jam labai patinka
-
Igoris
2014-03-15 01:36
Igoris labai valgo vafliukus, jam labai patinka, tiek ryja net springdamas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...