Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė pomidorų - grybų padaže
INGREDIENTAI:
160 gramų | silkė (filė) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
80 gramų | sultinys (grybų) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Silkės užkandėlė
-
Silkė su saulėgražomis
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Kūčiukai
-
Bananų pica
-
Pica su vištiena
-
Tortilijų suktinukai
-
Įdarytas agurotis
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Vasaros ežiukas
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Piciukai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Kiaušinis avokade
-
Grybukai po sniegu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Silkė pomidorų - grybų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
160 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Sultinys, grybų,
80 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...