Reino sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | mielės |
| šiek tiek | aliejaus |
| 100 gramų | sviestas |
| 150 gramų | cukrus |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| 0.5 vieneto | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiaušiniai (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, suberiami miltai. Sviestas ištirpinamas ir palengva sumaišomas su miltais bei mielėmis. Tešla gerai išmaišoma, kabinama šaukšteliu ir nedideliais kukuliukais sumetama į verdantį aliejų (verdama kaip spurgos). Išvirę kukuliukai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Barankėlės
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Alaus sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Sausainiai su migdolais
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Mielieji šuniukai
-
Paplotėliai su bananais
-
Paukščiukai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Rūtos eglutės
-
Sausainiukai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Obuolių sausainiai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Sausainiai "Margučiai"
Reino sausainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mielės
- Aliejus
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kardamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Gvazdikėliai
-
Citrinos, žievelė,
0.5 vieneto - Druska
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai, dideli,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, suberiami miltai. Sviestas ištirpinamas ir palengva sumaišomas su miltais bei mielėmis. Tešla gerai išmaišoma, kabinama šaukšteliu ir nedideliais kukuliukais sumetama į verdantį aliejų (verdama kaip spurgos). Išvirę kukuliukai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
