Mini raguoliai
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
Kremui:
250 mililitrų pienas
3 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukrus
25 gramai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Trynius išplakame su cukrumi.
2.
Užviriname pieną.
3.
Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
4.
Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti, kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
5.
Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
6.
Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus.
7.
Kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
8.
Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mini raguoliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kremui:
Gaminimo eiga:
  1. Trynius išplakame su cukrumi.

  2. Užviriname pieną.

  3. Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.

  4. Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti, kol užvirs, bei intensyviai maišyti.

  5. Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.

  6. Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus.

  7. Kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

  8. Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų