
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bandelės
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sūrios lazdelės
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Olandiška silkė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Krepšeliai su grybais
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Silkės užkandėlė
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
VILIUKO sumuštiniai
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...