
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai tešloje
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Marinuota silkės filė
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Virtinukai su grybais
-
Avokado užtepėlė
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Vegetariškos picutės
-
Karaimų kibinai
-
Velykinės morkytės
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Silkė su ryžiais
-
Mylimųjų pica
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Bandelės iš batono
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...