
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos dešrelės
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Silkė pataluose
-
Skanūs sumuštiniai
-
Marinuota silkės filė
-
Naminiai traskuciai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Įdarytos bandelės
-
Karštos bandelės
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sūrio ritinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Suktukai su varške
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Grybai krepšeliuose
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Galva
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...