
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
500 gramų | ungurys (rūkytas) |
3 vienetai | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Saldus užkandis
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Galva
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Pica
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Vasariškas omletas
-
Avokadas su varške
-
Velykinis užkandis
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Ungurys, rūkytas,
500 gramų -
Citrinos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...