Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
| 0.5 stiklinės | krakmolas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 9 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrūs riestainiai
-
Kopūstų duonelė
-
Šviesi kvietinė duona
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Aguonų vyniotinukai
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Barankėlės
-
Kaimiškas pyragas
-
Dešriukai
-
Purus obuolių pyragas
-
Naminė balta duona
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
