
Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
0.5 stiklinės | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
9 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška duona Brioche
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Gardus tortas
-
Pica su vištiena
-
Bandelės "Rožytės"
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Kūčiukai
-
Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Šokoladinis keksas
-
Kapučininiai keksiukai
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Žydų meduolis
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...