
Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
0.5 stiklinės | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
9 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Įdaryti vafliai
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Varškės pyragas
-
Tiramisu gaminimas
-
Velykinis pyragas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Kokosiniai sausainiai
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Arbūzų tortas
-
Daniški pyragėliai
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...