
Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
0.5 stiklinės | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
9 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pyragas su silke
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Saulėgrąža
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Vafliniai krepšeliai
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Amerikietiški sausainiai
-
Pyragėliai su mėsa
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Traškius
-
Šokoladinai keksiukai
-
Gaivusis pyragas
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...