
Pipirinis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
0.5 stiklinės | krakmolas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 vieneto | muskatas (riešutas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
9 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | duona (džiūvesėliai) |
0.3 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai (malti) |
0.3 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mascarponės keksiukai
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragas "Karpatai"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Balta sluoksniuota duona
-
Keksas
-
Meduolis baltarusiškai
-
Sausainiai
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Sauliaus Vafliai
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
"Traškio" bandelė
-
Šokoladainis
-
Įdaryti vafliai
-
Aistės jogurto pyragas
-
Arbūzų tortas
Pipirinis biskvitas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Muskatas, riešutas,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
9 vienetai -
Duona, džiūvesėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo, dedami išplakti kiaušinių baltymai, pabarstant juos bulvių krakmolu, sumaišytu su prieskoniais ir džiūvėsėliais. Biskvitas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje 30—45 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2008-07-24 18:33
daug skaniau,kai pyrago apacioje uzpili karsto arba trinto sokolado ir tada dedi kepti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...