
Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | obuoliai (be sėklų) |
200 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | acto ((truputis) |
1 | soda |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
2.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės pyragas
-
Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
-
Diena ir Naktis
-
Macarons
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Citrinų pudingas
-
Švilpukai
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Tortas "Grietinė"
-
Avietiniai keksiukai
-
Vaflių tortas
-
Magiški keksiukai
-
Varškės pyragas
-
Žiedeliai
-
Riešutinis tartas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
Obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, be sėklų,
1 vienetas -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Actas, (truputis
-
Soda,
1 - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...