200 gramų | avižinių dribsnių |
75 gramai | migdolai |
40 gramų | kokosas (drožlės) |
50 gramų | moliūgai (sėklos) |
25 gramai | sezamas (sėklos) |
50 gramų | bananai (džiovinti) |
75 gramai | razinos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus įmaišykite razinas. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai!Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Šokoladinės vynuogės
- Gardūs vištienos piršteliai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Braškės šokolade
- Daržovės drebučiuose
- Krekerių užkandėlė
- Šventinis kelmas
- Sūrio ir mėsos miksas
- Bulvių košės kroketai
- Sūrio užkandis prie vyno
- Suši su krabų lazdelėmis
- Įdaryti piepagrybiai
- Švediški vėžiai
- Naminė pica su faršu
- Konservuotų pupelių užkandėlė
- Šokoladinės braškės
- Kepti kukurūzai
- Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Naminiai sausi pusryčiai
-
Avižiniai dribsniai,
200 gramų -
Migdolai,
75 gramai -
Kokosas, drožlės,
40 gramų -
Moliūgai, sėklos,
50 gramų -
Sezamas, sėklos,
25 gramai -
Bananai, džiovinti,
50 gramų -
Razinos,
75 gramai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingridientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų.
Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus įmaišykite razinas. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai!Skanaus!