Naminiai sausi pusryčiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų avižinių dribsnių
75 gramai migdolai
40 gramų kokosas (drožlės)
50 gramų moliūgai (sėklos)
25 gramai sezamas (sėklos)
50 gramų bananai (džiovinti)
75 gramai razinos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai medus
2 valgomieji šaukštai vanduo
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingridientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų.

Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus įmaišykite razinas. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai!Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminiai sausi pusryčiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingridientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų.

Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus įmaišykite razinas. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai!Skanaus!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų