
Čekiški grybai su svogūnais
INGREDIENTAI:
0.5 litro | grybai |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Švediški vėžiai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Karaimų kibinai
-
Bulvių pyragėliai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Burgundiškos pupelės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Galva
-
Užkanda "Braškės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Čekiški grybai su svogūnais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
0.5 litro -
Svogūnai,
3 vienetai - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...