Čekiški grybai su svogūnais
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | grybai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių garnyras
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Lavašo suktinukai
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Virti vėžiai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Varškės ir duonos blynai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Čekiški grybai su svogūnais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
0.5 litro -
Svogūnai,
3 vienetai - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai išvirti. Svogūnus pakepinti. Baigiant kepti, įdėti pomidorų padažo ir prieskonių. Kai iškeps, atvėsinti ir sumaišyti su grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
