
Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Karamelinė košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kukurūzų košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Bulvių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Grikiai termose
-
Desertinė grikių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Avižinės košės pudingas
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Grikių košė su sūriu
-
Ruginė košė
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...