Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | morkos |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 0.5 stiklinės | manų kruopos |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikiai su vištiena
-
Kvietinė košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Rytietiškas rizotas
-
Bulvių košė su sūriu
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Ryžių košė
-
Makaroniada
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Obuolių košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Manų košė
-
Grikių gėlės
-
Ruginė košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Melionų- manų košė
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
