
Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Grikiai termose
-
Grikių gėlės
-
Avižinės košės apkepas
-
Kvietinė košė
-
Silkė su manų koše
-
Ropių piure
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Vištiena su ryžiais
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Desertinė grikių košė
-
Ryžių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių košė su grybais
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Mango ir bananų tyrė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...