Lydeka, šutinta burokėlių rūgštyme
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 1 kilogramas | jūros lydeka |
| 0.5 litro | burokėliai (sultinys) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | burokėliai (sultinys) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į burokėlių rūgštymą suberiami prieskoniai, supjaustytos prieskoninės daržovės ir stambiai sutarkuotas nevirtas burokėlis. Viskas pavirinama ir iškošiama. Išvalyta lydeka įtrinama kmynais su druska, ant jos užpilama iškošto burokėlių rūgštymo ir šutinama. Vėliau žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, supjaustoma griežinėliais, apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais ir tarkuota citrinos žievele. Padažinėje tiekiamas padažas, kuriame šuto žuvis. Taip pat šutinamos ir kitos stambios žuvys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Žvynabudės muštiniai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Sumuštinis "Ara"
-
Varškės kamuolėliai
-
Šaltiena su vištiena
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Žiemos skanumynas
-
Maki suši
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdarytas pomidoras
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Kepti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Pakora
-
Paprikų suktinukai
Lydeka, šutinta burokėlių rūgštyme
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Burokėliai, sultinys,
0.5 litro -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai, sultinys,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į burokėlių rūgštymą suberiami prieskoniai, supjaustytos prieskoninės daržovės ir stambiai sutarkuotas nevirtas burokėlis. Viskas pavirinama ir iškošiama. Išvalyta lydeka įtrinama kmynais su druska, ant jos užpilama iškošto burokėlių rūgštymo ir šutinama. Vėliau žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, supjaustoma griežinėliais, apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais ir tarkuota citrinos žievele. Padažinėje tiekiamas padažas, kuriame šuto žuvis. Taip pat šutinamos ir kitos stambios žuvys.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
