
Lydeka, šutinta burokėlių rūgštyme
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 kilogramas | jūros lydeka |
0.5 litro | burokėliai (sultinys) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai (sultinys) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į burokėlių rūgštymą suberiami prieskoniai, supjaustytos prieskoninės daržovės ir stambiai sutarkuotas nevirtas burokėlis. Viskas pavirinama ir iškošiama. Išvalyta lydeka įtrinama kmynais su druska, ant jos užpilama iškošto burokėlių rūgštymo ir šutinama. Vėliau žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, supjaustoma griežinėliais, apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais ir tarkuota citrinos žievele. Padažinėje tiekiamas padažas, kuriame šuto žuvis. Taip pat šutinamos ir kitos stambios žuvys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių vyniotiniai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Karaimų kibinai
-
Lašišos rafaelo
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Vištienos file užkandis
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Buritos (burritos)
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Silkė su pomidorais
-
Zombių akytės
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Naminė pica
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Omletas su sūriu
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Labai skanūs sumuštiniai
Lydeka, šutinta burokėlių rūgštyme
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Burokėliai, sultinys,
0.5 litro -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai, sultinys,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į burokėlių rūgštymą suberiami prieskoniai, supjaustytos prieskoninės daržovės ir stambiai sutarkuotas nevirtas burokėlis. Viskas pavirinama ir iškošiama. Išvalyta lydeka įtrinama kmynais su druska, ant jos užpilama iškošto burokėlių rūgštymo ir šutinama. Vėliau žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, supjaustoma griežinėliais, apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais ir tarkuota citrinos žievele. Padažinėje tiekiamas padažas, kuriame šuto žuvis. Taip pat šutinamos ir kitos stambios žuvys.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...