
Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Įdaryti pomidorai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Švelnioji silkė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vegetariškos picutės
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Omletas su riešutais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Duonos "suši"
-
Silkė su ryžiais
-
Roksės užkandėlė
-
Arvydo kepintos cukinijos
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...