Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinienė pomidoruose
- Duona su sūriu
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Paprikų laiveliai
- Paprikų valtelės
- Užkandėlė su šonine
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Sūrio užkandis prie vyno
- Kepti svogūnai tešloje
- Rūkytas lynas
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Vaisių desertas su brendžiu
- Cukinija su feta sūriu
- Grybukai po sniegu
- Stirnienos vyniotiniai
- Amerikietiški vafliai
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Kibinai
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...