
Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Baklažanų suktinukai
-
Uždara pica
-
Ikrų užkandėlė
-
Keptas sūris
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Virtinukai su grybais
-
Gruziniškas chačapuri
-
Keptų paprikų užkandis
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Vėrinukai
-
Tobulas mėsainis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Naminė pica
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Pica studentiška
-
Karštos bandelės
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...