Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sulekta Speltos pica
-
Girti čeburėkai
-
Greitas užkandis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
SPELTOS pica
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Silkė su ryžiais
-
Cukinijų užkanda
-
Kibinai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Meilės pica su Spelta
-
Kepenelių vyniotinis
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...