Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos bokšteliai
-
Skrebučiai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Mocarelos užkandis
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Čeburekai su grybais
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Omletas su daržovėmis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Mini picos su majonezu
-
Avokadai su krevetėmis
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vištienos tortas
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...