Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Skrudintos alyvuogės
-
Grybų užtepelė
-
Duona su įdaru
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Šokoladinės braškės
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Migdolinės pelytės
-
Zombių akytės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Valgomos „Musmirės“
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...