Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Tuno pica
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Mocarelos užkandis
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Farširuota lydeka
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Kiaušinienė
- Piciukai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Kepti žuvies piršteliai
- Pikantiškas sūris
- Baltoji trobelė
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Švelnioji silkė
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...