Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Silkė burokėlių patale
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Duona su įdaru
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Varškės ir duonos blynai
-
Nesaldūs keksiukai
-
Sūrio rutuliukai
-
Baltoji trobelė
-
Užtepėlė su tunu
-
Įdaryti avokadai
-
Vaisių vėrinukai
-
Helovyno voriukai
-
Velykinis užkandis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...