Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykiniai viščiukai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Spurgos iš varškės
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Suši su lašiša
-
Silkė su salotomis
-
Meilės pica su Spelta
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pikantiškos morkytės
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Tradicinė silkė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Duona su įdaru
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...