Keptuvėje kepti baravykai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
20 vienetų | baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Baravykus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, pipirais ir sudėti į įkaitintą keptuvę. Po 10 min. sudėti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai apskrus.
2.
Tiekti kaip kam patinka - man skaniausia su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Sveikos salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Salotos „Drakono akis“
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Karštos paprikų salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Grilyje keptos daržovės
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Agurkų salotos
- Sojų salotos
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Bulvės su šonine
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Irinos bulvių iešmeliai
- Svogūnai su actu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Migdoliniai kotletėliai
Keptuvėje kepti baravykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Baravykai,
20 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, pipirais ir sudėti į įkaitintą keptuvę. Po 10 min. sudėti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai apskrus.
Tiekti kaip kam patinka - man skaniausia su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...