
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | pekino kopūstai | |
1 vienetas | morkos (didelė) | |
1 vienetas | obuoliai (vidutinio dydžio, saldesnis) | |
1 vienetas | salierai (stiebas) | |
1 vienetas | poras (nedidelis gabalėlis) | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
3 valgomieji šaukštai | grietinė | |
2 valgomieji šaukštai | balto vyno actas | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Viename indelyje sumaišome visus padažui skirtus ingredientus, atidedame į šalį.
2.
Kopūstą supjaustome šiaudeliais. Morką nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Porą supjaustome plonais griežinėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Susmulkiname saliero stiebą.
3.
Į dubenį sudedame visas daržoves, išmaišome. Salotas užpilame padažu ir išmaišome. Iškart patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių iešmai
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Sveikos salotos
-
Špinatų tyrė
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šiltos daržovių salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Gaivios salotos
-
Sojų salotos
-
Agurkų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Bulvės su šonine
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Svogūnai su actu
-
Dietinės salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Močiutės burokėlių salotos
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pekino kopūstai,
200 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Obuoliai, vidutinio dydžio, saldesnis,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Poras, nedidelis gabalėlis,
1 vienetas
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Pipirai
- Druska
(
)
Gaminimo eiga:
Viename indelyje sumaišome visus padažui skirtus ingredientus, atidedame į šalį.
Kopūstą supjaustome šiaudeliais. Morką nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Porą supjaustome plonais griežinėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Susmulkiname saliero stiebą.
Į dubenį sudedame visas daržoves, išmaišome. Salotas užpilame padažu ir išmaišome. Iškart patiekiame.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena
2019-04-01 10:55
Tikrai skanios tik ruošiau kitą padažą su medum
-
Nijolė Baltrušsitienė.
2019-03-14 20:56
Ar tinka Aisbergo salotinis kopūstas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...