Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Šios kopūsto salotos labai dera su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais. Obuolys salotoms suteikia lengvo saldumo, o grietinės-majonezo padažas tinka ne tik šioms, bet ir Šios kopūsto salotos labai dera su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais. Obuolys salotoms suteikia lengvo saldumo, o grietinės-majonezo padažas tinka ne tik šioms, bet ir daugeliui kitų salotų. Jei visgi grietinės ir majonezo padažas nėra mėgstamiausias, jį puikiai galite pakeisti tiesiog alyvuogių aliejumi su šlakeliu citrinos sulčių arba natūraliu jogurtu. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų pekino kopūstai
1 vienetas morkos (didelė)
1 vienetas obuoliai (vidutinio dydžio, saldesnis)
1 vienetas salierai (stiebas)
1 vienetas poras (nedidelis gabalėlis)
Padažui:
3 stiklinės majonezas
3 valgomieji šaukštai grietinė
2 valgomieji šaukštai balto vyno actas
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
šiek tiek pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Viename indelyje sumaišome visus padažui skirtus ingredientus, atidedame į šalį.
2.
Kopūstą supjaustome šiaudeliais. Morką nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Porą supjaustome plonais griežinėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Susmulkiname saliero stiebą.
3.
Į dubenį sudedame visas daržoves, išmaišome. Salotas užpilame padažu ir išmaišome. Iškart patiekiame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Autoriaus žodis: Šios kopūsto salotos labai dera su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais. Obuolys salotoms suteikia lengvo saldumo, o grietinės-majonezo padažas tinka ne tik šioms, bet ir ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Viename indelyje sumaišome visus padažui skirtus ingredientus, atidedame į šalį.

  2. Kopūstą supjaustome šiaudeliais. Morką nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Porą supjaustome plonais griežinėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Susmulkiname saliero stiebą.

  3. Į dubenį sudedame visas daržoves, išmaišome. Salotas užpilame padažu ir išmaišome. Iškart patiekiame.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (2)


  • Daiva 2019-03-15 09:52

    Majonezo 3 stiklines? Ar ne perdaug tokiam kiekiui? Gal turėtų būti 3 šaukštai.


  • Nijolė Baltrušsitienė. 2019-03-14 20:56

    Ar tinka Aisbergo salotinis kopūstas?


Daugiau receptų