
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
440 gramų | konservuotų pupelių (tamsios ar šviesios, mažos) |
2 vienetai | burokėliai (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | rauginti agurkai (nedideli) |
0.5 vieneto | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 sauja | petražolės (susmulkintos) |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
2.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
4.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
5.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
6.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Salotos „Drakono akis“
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Dietinės salotos
-
Kepti salierai
-
Skani bulvių košė
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Gaivios salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Špinatų tyrė
-
Sojų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Karštos kukurūzų salotos
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, tamsios ar šviesios, mažos,
440 gramų -
Burokėliai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Bulvės, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, nedideli,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
0.5 vieneto -
Petražolės, susmulkintos,
1 sauja -
Druska,
3 žiupsneliai -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Saulėgrąžų aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai