Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Būtent burokėlių, pupelių ir bulvių mišrainės variantų galima prigalvoti įvairiausių, pavyzdžiui, papildomai įdėti virtą morką, virtą kiaušinį, konservuotų Būtent burokėlių, pupelių ir bulvių mišrainės variantų galima prigalvoti įvairiausių, pavyzdžiui, papildomai įdėti virtą morką, virtą kiaušinį, konservuotų žirnelių, rūgštesnį obuolį, vietoje svogūno naudoti porą ir pagardinti majonezu. Vieni gamina vienaip, kiti kitaip, o aš mėgstu paprastą variantą, kuriam tereikia vos kelių ingredientų. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
440 gramų konservuotų pupelių (tamsios ar šviesios, mažos)
2 vienetai burokėliai (vidutinio dydžio)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai rauginti agurkai (nedideli)
0.5 vieneto svogūnai (vidutinio dydžio)
1 sauja petražolės (susmulkintos)
3 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
šiek tiek saulėgrąžų aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
2.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
4.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
5.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
6.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Būtent burokėlių, pupelių ir bulvių mišrainės variantų galima prigalvoti įvairiausių, pavyzdžiui, papildomai įdėti virtą morką, virtą kiaušinį, konservuotų ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.

  2. Svogūną nulupame, susmulkiname.

  3. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.

  4. Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.

  5. Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.

  6. Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų