
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
440 gramų | konservuotų pupelių (tamsios ar šviesios, mažos) |
2 vienetai | burokėliai (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | rauginti agurkai (nedideli) |
0.5 vieneto | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 sauja | petražolės (susmulkintos) |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
2.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
4.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
5.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
6.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Morkos su garstyčiomis
-
Karštos bulvių salotos
-
Daržovių iešmai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Sveikos salotos
-
Dietinės salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Salotos „Drakono akis“
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvės su šonine
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, tamsios ar šviesios, mažos,
440 gramų -
Burokėliai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Bulvės, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, nedideli,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
0.5 vieneto -
Petražolės, susmulkintos,
1 sauja -
Druska,
3 žiupsneliai -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Saulėgrąžų aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai