Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 500 gramų | bulvių |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
| 30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su garstyčiomis
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Gaivios salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Karštos paprikų salotos
-
Dietinės salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Svogūnai su actu
-
Daržovių iešmai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Bulvės su šonine
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Agurkų salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
