
Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Špinatų tyrė
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Bulvės su šonine
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Agurkų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Grilyje keptos daržovės
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Kepti salierai
-
Irinos bulvių iešmeliai
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...