Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
500 gramų | pomidorai |
500 gramų | svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojų salotos
- Keptos česnakinės bulvės
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Svogūnai su actu
- Karštos paprikų salotos
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Keptuvėje kepti baravykai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Salotos „Drakono akis“
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Špinatų tyrė
- Kepti salierai
- Karštos kukurūzų salotos
- Virtos bulvės su sviestu
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...