Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.

Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
500 gramų | pomidorai |
500 gramų | svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Karštos bulvių salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Salotos „Drakono akis“
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Sojų salotos
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Kepti salierai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Morkos su garstyčiomis
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Morkų salotos su agurkais
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...