Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
| 500 gramų | pomidorai |
| 500 gramų | svogūnai |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Karštos bulvių salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Morkų salotos su agurkais
-
Svogūnai su actu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Grilyje keptos daržovės
-
Agurkų salotos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvės su šonine
-
Morkos su garstyčiomis
-
Daržovių iešmai
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Dietinės salotos
-
Skani bulvių košė
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Sveikos salotos
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
