
250 gramų | ryžiai (plikyti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | žirneliai (šaldyti) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su garstyčiomis
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Špinatų tyrė
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Gaivios salotos
-
Kepti salierai
-
Sojų salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Daržovių iešmai
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Agurkų salotos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Morkų salotos su česnaku
-
Skani bulvių košė
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Žirneliai, šaldyti,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis
Išvirkite ryžius. Juos perliekite kelis kartus šaltu vandeniu, kad būtų purūs.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus (jo daug nereikia) ir įmuškite kiaušinius. Juos iškart su mentele taip švelniai pastumdykite, kad iškeptų tokiais nedidukais gabaliukais, kaip kiaušinienė.
Apkepus kiaušiniams supilkite ryžius, žirnelius (atšilusius) ir dar kelias minutes apkepkite. Pagardinkite sojos padažu. Skanaus!
Komentarai (2)
-
Justina
2016-07-23 17:43
as tokius ryzius dievinu, tik gaminu kiek kitaip, kiausiniene atskirai pakepu, o puode ikaitintam aliejui pakepinu cesnaka svogunu laiskus ir zirnelius, kokia minute, tada supilu perplautus ryzius, kiausiniene ir sojos padaza, maisant palaikau ant silpnos ugnies ir vualia, skaniausias garnyras.