Svogūnai su actu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų salotos
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Kalmarų puota
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Morkų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Aštrios morkų salotos
-
Salotos su pupelėmis
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Kiaušinių salotos
Svogūnai su actu
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai - Actas
- Vanduo
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Tai
2016-06-27 20:22
Kokio stiprumo actą pirkti?
-
anonimas
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
-
tomas
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti? :)
-
gintaras
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
-
Bozena
2014-08-29 15:40
Super
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
