
Raudonųjų kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu. Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais. Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ridiko salotos su grietine
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Šprotų salotos
-
Ajerų salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Silkės salotos
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Gomaae špinatų salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Angliškos salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Pupelių salotos
Raudonųjų kopūstų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
250 gramų - Grietinė
- Aliejus
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu. Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais. Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Karina
2009-03-09 17:49
:valgau: niam niam niam niam niam :super: :jee: :taip: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...