Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 500 gramų | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūri širdelė
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Kibinai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Vėrinukai
-
Helovyno voriukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Įdaryti avokadai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Užkandukai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Ežiukai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Keptas varškės sūris
-
Suši gaminimas
-
Boružėlės
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Dinos sumuštinukai
Kepti svogūnai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
