
Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Hamburgeris
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Valgomos „Musmirės“
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Helovyno voriukai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Užtepėlė su tunu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vorų užkandėlė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Užklota pica
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Bulvių košės kroketai
Kepti svogūnai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...