Kepti svogūnai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai grietinė
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
500 gramų svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti svogūnai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Gedas 2008-06-10 23:07

    Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?


Daugiau receptų