
Įdaryti triušienos kumpeliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | triušiena (kumpelių mėsa) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
50 gramų | slyvos (arba razinos, džiovintos ) |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai (šviežiai malti) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įdaras: kiaušinį išplakti su majonezu, garsyčiomis ir iškepti omletą. Į paruoštą omletą sudėti džiovintas slyvas ar razinas.
2.
Triušienos kumpelių mėsą lengvai pamušti (uždėjus maistinę plėvelę) mėsos plaktuku.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.
3.
Apkeptą mėsą dėti ant skardos, patiestos folija ir kepti 180 C karščio orkaitėje apie 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mūsų šašlikas
-
Jautiena gurmanams
-
Kalakutienos maltiniai
-
Lašiša su padažu
-
Kukuliai su padažu
-
Kepta kiauliena
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Kalakutienos pyragas
-
Įdarytos paprikos
-
Pietūs moliniame inde
-
Kiaulienos kotletai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Šventinė višta
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Lašiša grilyje
-
Cukinijų blyneliai
Įdaryti triušienos kumpeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Triušiena, kumpelių mėsa,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, arba razinos, džiovintos ,
50 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai, šviežiai malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdaras: kiaušinį išplakti su majonezu, garsyčiomis ir iškepti omletą. Į paruoštą omletą sudėti džiovintas slyvas ar razinas.
Triušienos kumpelių mėsą lengvai pamušti (uždėjus maistinę plėvelę) mėsos plaktuku.
Pagardinti prieskoniais mėsą, į ją sudėti paruoštą įdarą.
Gerai užlankstyti ir sutvirtinti mediniais smeigtukais.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti.Apkeptą mėsą dėti ant skardos, patiestos folija ir kepti 180 C karščio orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...