
Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Krevetės patale
-
Silkė su saulėgražomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Tradicinė silkė
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skrebučiai
-
Krevetės šoninės patale
-
Naminė pica su faršu
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Čeburėkai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Įdarytos bandelės
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Kepta duona su padažu
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...