
Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Įdarytas pomidoras
-
Galva
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Apkeptas sūris
-
Pakora
-
Karštos bandelės
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Įdaryti krepšeliai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Vištienos sandvičiai
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...