
Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandėlė
-
Įdarytas pomidoras
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Pica
-
Kiaušiniai su arbata
-
Fondiu iš moliūgo
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Traškios vištienos juostelės
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Bulviniai traškučiai
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Naminė pica su faršu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Sumuštinukai
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...