Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | grybai (švieži) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Įdaryti agurkėliai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Pikantiški migdolai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Pica
-
Bananų pica
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Olandiška silkė
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Krevetės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Bulvės daniškai
-
Silkė patale
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
