Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Hamburgeris
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Spurgos iš varškės
-
Paprastas burgeris
-
Dešriukai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Gruziniškas chačapuri
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Mėsos duona
-
Pica
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...