Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta duona
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Avokadas su varške
-
Šaltiena su vištiena
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Mažos sūrio picos
-
Velykiniai viščiukai
-
Silkė su daržovėmis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Pakora
-
Tradicinė silkė
-
Obuoliai skarelėse
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Sultingas Kebabas
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...