Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Žuvis tešloje
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Žiemos skanumynas
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Pingviniukai
-
Lavašo sumuštiniai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...