Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Sūrio rutuliukai
- Silkė su salotomis
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Brusketa
- Kiaušiniai - laiveliai
- Persikai įdarytį triušiena
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Pomidoriukai
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- VILIUKO sumuštiniai
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Įdaryti kiaušiniai
- Sūrio suktinukai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Vasaros ežiukas
- Migdoliniai kotletėliai
- Silkė patale
- Žvynabudės muštiniai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...