Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | grybai (švieži) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Greitas užkandis
-
Čeburekai su grybais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Cukinija su feta sūriu
-
Duonos "suši"
-
Burgundiškos pupelės
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Meilės pica su Spelta
-
Traktoristo pietūs
-
Velykų belaukiant
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Keptos krevetės
-
Omletas su pomidorais
-
Krekerių užkandėlė
-
Keptų paprikų užkandis
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Varškės sūris su kmynais
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
