Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos.
Česnakai ir svogūnai smulkiai sukapojami ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiamas mairūnas ir uždengus palaikoma kelias minutes. Po to sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, virtos pupelės ir bulvės, lengvai viskas sumaišoma, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis.

Daržovių ragu
INGREDIENTAI:
2 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | pupelės |
3 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispanijos omletas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiškienos paštetas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Skani užkandėlė
-
Velykinis užkandis
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkė su ryžiais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Tortilijų suktinukai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Grybų užkandis
-
Lašišos rafaelo
-
Baltoji trobelė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
Daržovių ragu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
2 vienetai -
Pupelės,
1 stiklinė -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos.
Česnakai ir svogūnai smulkiai sukapojami ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiamas mairūnas ir uždengus palaikoma kelias minutes. Po to sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, virtos pupelės ir bulvės, lengvai viskas sumaišoma, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...