Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas (riešutų) |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
| 50 gramų | poras |
| 50 gramų | pupelės |
| 50 gramų | morkos |
| 50 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemos skanumynas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Meilės sausainiai
-
Karštas pyragas
-
Duona su žalumynais
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Grietinėlės pyragas
-
Vafliukai
-
Bandelės su cinamonu
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Obuolių sausainiai
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Kokosiniai sausainiai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Keksiukai su riešutais
-
Keksas su razinomis
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
