
Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (riešutų) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
50 gramų | poras |
50 gramų | pupelės |
50 gramų | morkos |
50 gramų | kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniški pyragėliai
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainių tortas
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Velykinė pynė
-
Avižinės bandelės
-
Keksiukai su varškės sūriu
-
Saldieji sausainiai
-
Pikantiška duona
-
Šimtalapis su varške
-
Krokodilas
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Lilės tortas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kokosinė pynutė
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...