
Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (riešutų) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
50 gramų | poras |
50 gramų | pupelės |
50 gramų | morkos |
50 gramų | kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Sausainiai su migdolais
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Keksiukai su avietėmis
-
Imbieriniai keksiukai
-
Tikrasis šimtalapis
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Danutės varškės pyragas
-
Vafliai su kiviais
-
Sausainiai su šokoladu
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Meduoliukai
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Šokoladinė suflė
-
Žiedeliai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...