Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas (riešutų) |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
| 50 gramų | poras |
| 50 gramų | pupelės |
| 50 gramų | morkos |
| 50 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su braškėmis
-
Rožės
-
Bananų duonelė
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Voveraitės
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šventiniai vafliukai
-
Torteliai su uogomis
-
Mano naminė duona
-
Obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Pertepti karameliai vafliai
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
-
Apkepas „Greitukas“
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
