
Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Kiškio pyragaičiai
-
Varškės spurgos
-
Pyragėliai su baravykais
-
Bandelės su grybais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Kamelijos skanėstas
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Keksiukai
-
Vištos spurgos
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Spurgos su vyšnių džemu
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...