
Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Spurgos
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Daniški pyragėliai
-
Dribsnių keksiukai
-
Šokoladainis
-
Kivi keksiukai
-
Napoleono pyragaičiai
-
Baltijos pyragėliai
-
Naminiai riestainiukai
-
Tiramisu gaminimas
-
Karamelinės lazdelės
-
Žaismingi keksiukai
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Varškiniai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...