
Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Pyragas aguonėlė
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Spurgos su meile ir varške
-
Spurgos su vyšniomis
-
Riestainiai
-
Varškės spurgos
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Imbieriniai keksiukai
-
Margi keksiukai
-
Bananiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Paplotėliai su bananais
-
Bandelės su varške
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...