Sojas užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite, nukelkite nuo ugnies. Po 2 val. pakeiskite vandenį, išvirkite ir nugarinkite. Bulves kruopščiai nuplaukite, išvirkite ir, kai atauš, nulupkite. Agurką ir bulves supjaustykite kubeliais, išmaišykite su sojomis, majonezu, grietine ir žalumynų dalimi, paskaninkite.
Patiekite pabarstytas likusiais žalumynais.

Sojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | soja |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
100 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su soja
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojų kotletėliai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos troškinys
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Sojos troškinys su paprika
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos paštetas
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų plovas
-
Sojos kepsneliai
-
Rudenio salotos su silke
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
Sojų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Svogūnai, laiškai
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Soja,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 mililitrų - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sojas užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite, nukelkite nuo ugnies. Po 2 val. pakeiskite vandenį, išvirkite ir nugarinkite. Bulves kruopščiai nuplaukite, išvirkite ir, kai atauš, nulupkite. Agurką ir bulves supjaustykite kubeliais, išmaišykite su sojomis, majonezu, grietine ir žalumynų dalimi, paskaninkite.
Patiekite pabarstytas likusiais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...