
Bulvių pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
2 riekės | duona |
0.5 stiklinės | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uždara pica
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Suktukai su varške
-
Silkės užkandėlė
-
Švelnūs suktinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkė pataluose
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Skani užkandėlė
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Kiškienos paštetas
-
Riešutų užkandėlė
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Gurmanų suktinukai
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
Bulvių pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Duona,
2 riekės -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...