Bulvių pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
2 riekės | duona |
0.5 stiklinės | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maki suši
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Silkė su svogunais marinate
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Vaisių desertas su brendžiu
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Kepti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Helovyno voriukai
- Kepti pomidorai su įdaru
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Mini sumuštinukai
- SPELTOS pica
- Keptos krevetės
- Gaspadoriaus užkanda
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Tradicinė silkė
Bulvių pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Duona,
2 riekės -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...