Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Bulvių kukuliai
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Manų košė su riešutais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Ryžių košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Skani bulvių košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Makaroniada
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Graikiškos bulvės
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
