Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Špinatų tyrė
-
Vištiena su ryžiais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiškos bulvės
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Grikių gėlės
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių kukuliai
-
Ryžių košė su cukinija
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Morkų ir bulvių košė
-
Desertinė grikių košė
-
Avižinės košės apkepas
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Grikių plovas su vištiena
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Silkė su manų koše
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
