
Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Karamelinė košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kukurūzų košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Bulvių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Grikiai termose
-
Desertinė grikių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Avižinės košės pudingas
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Grikių košė su sūriu
-
Ruginė košė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...