
Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų ir moliūgų košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lietuviška kopūstienė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Kvietinė košė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Saldi makaronų košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Skani grikių košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Pieniška ryžių košė
-
Skani grikių košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Sauliaus manų košė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Avižinė košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Vištiena su ryžiais
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...