
Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Silkė su manų koše
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Bulvių košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Melionų- manų košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Manų košės kukuliai
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Desertinė avižinė košė
-
Rytietiškas rizotas
-
Airijos bulvių košė
-
Skani avižinė košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Kukurūzų košė
-
Žirnių tyrė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...