Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Pieniška ryžių košė
- Lietuviška kopūstienė
- Špinatų tyrė
- Vištiena su ryžiais
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvių košė
- Manų košė su moliūgu
- Porai su ryžiais
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Vaikiška tyrelė
- Rytietiškas rizotas
- Sveikuolių pusryčiai
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Ryžių košė su cukinija
- Manų košės kukuliai
- Vaisinė avižinė košė
- Bulvių košė su vištiena
- Itališka manų kruopų sriuba
- Kukurūzų košė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...